Home
  • Choose country
  • Navigatie
  • Contactinformatie

Werken bij BSN medical

De bedrijfscultuur binnen BSN medical is open en informeel. We werken in teams, maar bieden onze medewerkers de ruimte om ook zelfstandig te ondernemen, initiatieven te ontplooien en creatieve oplossingen te bedenken.

Om onze openstaande vacatures te raadplegen, klik
Human Resources


Routebeschrijving

Komend vanuit Brussel (E40)

Volg de E40 richting Luik. Neem de afslag 23, (Bierbeek, Haasrode, Waver, Blanden). U slaat rechts af en neemt de N25 (Haasrode Bierbeek). Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechts af. Dit is de Technologielaan, BSN medical ligt aan de linkerkant van de weg.

Komend vanuit Leuven (E314)

Volg de E314 tot op het einde en neem daarna de autosnelweg richting Luik (E40). Neem de afslag 23, (Bierbeek, Haasrode, Waver, Blanden). U slaat rechts af en neemt de N25 (Haasrode Bierbeek). Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechts af. Dit is de Technologielaan, BSN medical ligt aan de linkerkant van de weg.

Komend vanuit Luik (E40)

Volg de E40 richting Leuven-Brussel. Neem de afslag 23, (Bierbeek, Haasrode, Waver, Blanden). U slaat rechts af en neemt de N25 (Haasrode Bierbeek). Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechts af. Dit is de Technologielaan, BSN medical ligt aan de linkerkant van de weg.

Contacten

BSN medical SA-NV
Technologielaan 13
3001 Leuven
Belgium

Tel: +32 16 396 900
FAX: +32 16 396 999

mobileLanguageEvent

Change the language

In which language do you want to view your Website?

DutchFrench